ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01/04/2019

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας μας, την Τετάρτη 3/4/2019 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μας με τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη, παρουσία του προέδρου της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Νεόφυτο Χαραλαμπίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας θα συζητηθεί το επίσημο αίτημα της οικογένειας μας για στενή συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, για την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων αφιερωμένων στον αείμνηστο πατέρα μας Μάριο Τόκα. Επιπλέον, όπως δεσμεύτηκε ο κύριος Νικολαΐδης, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε πλήρως για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του Δήμου Λεμεσού, σχετικά με εκδηλώσεις που έχει  διοργανώσει για τον Μάριο Τόκα τα τελευταία 11 χρόνια, για τις οποίες δυστυχώς δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

Με την ευκαιρία της συνάντησης επίσης, θα ενημερώσουμε τον κύριο Δήμαρχο, σχετικά με όλες τις ενέργειές μας που αφορούν την διάθεση των καθαρών εσόδων από τις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν για το Μάριο Τόκα, τον περασμένο Οκτώβριο, με αφορμή τα 10 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το θάνατό του. (Μία εκ των συναυλιών που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σύντομα τηλεοπτικά).  Όπως αποφασίστηκε, κατόπιν στενής συνεργασίας μας με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα  Χαμπιαούρη και την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA που διοργάνωσε τις συναυλίες, όλα τα καθαρά έσοδα, που ανέρχονται στο ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ, θα διατεθούν για την πλήρη ανακαίνιση υφιστάμενης αίθουσας του Λανίτειου Γυμνασίου Λεμεσού χωρητικότητας 100 ατόμων με στόχο την δημιουργία όλων των αναγκαίων υποδομών έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει μουσικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του σχολείου αλλά και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού.