Συναυλίες στην Κύπρο: 29 & 30/9/2017 σε Λάρνακα και Λεμεσό

 

ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚH ΠΑΡΑΣΤΑΣH ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

 
την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας
και
το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
στο Κηποθέατρο Λεμεσού “ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ”

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ:

ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Γιώτα ΝΕΓΚΑ

Μπάμπης ΣΤΟΚΑΣ

Δήμητρα ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

με την Λαϊκή Ορχήστρα “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”

 

Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Επιμέλεια Προγράμματος:
Ηλίας ΜΠΕΝΕΤΟΣ


INFO

Η πετυχημένη  μουσική  παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα (που δόθηκε στην Ελλάδα – Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Θέατρο BADMINTON ) θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου  2017 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό.  Η εκδήλωση εντάσσεται στον προγραμματισμένο διαχρονικό  κύκλο παραστάσεων στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες του κόσμου, με σκοπό την διατήρηση, αξιοποίηση και προώθηση της σπουδαίας μελωδικής παρακαταθήκης των μουσικών του έργων .

Στην παράσταση συμμετέχει η ΛαΪκή Ορχήστρα “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”  η οποία για πρώτη φορά επιλέγει  να παρουσιάσει τραγούδια άλλου σπουδαίου συνθέτη, του Μάριου Τόκα. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι καλλιτέχνες:  Γλυκερία, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας και Δήμητρα Σταθοπούλου .Την σύνθεση του προγράμματος ανέλαβε ο μουσικός παραγωγός και στενός συνεργάτης του Μάριου Τόκα Ηλίας Μπενέτος. Θα προλογίσει ο  συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης

Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά», «Το σημάδι», «η Δική μου πατρίδα», «Πενταδάχτυλος» κ.α.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση Εισιτηρίων στο tickethour.com.cy και στο τηλ. 7777 7040

και σε όλα τα καταστήματα ACS courier

Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας (ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ)

Τηλέφωνο Πολιτ. Υπηρεσίες Δήμου Λάρνακας: 24657745
Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου 24665795

Τιμές εισιτηρίων: 20€ και 25€


Κηποθέατρο Λεμεσού “ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ” (ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ)

Ταμείου Οδού Ειρήνης 158, τηλ. 25878744
Τιμές εισιτηρίων: 20€, 25€ και 30€

Facebook Event

Αφίσα Λάρνακας

Αφίσα Λεμεσού